100% proiecte case originale. Firma TA de arhitectura pentru

Autentificare

Recuperare parola

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului tau ,apoi apasa butonul recuperare

Autorizare si avizare


Va stam la dispozitie in vederea elaborarii documentatiilor de autorizare a constructiilor, reprezentarii pentru obtinerea de la primarii si de la institutiile abilitate a avizelor si acordurilor necesare autorizarii si pentru realizarea de expertize tehnice si audit energetic in constructii


Intocmire dosar de autorizare

Autorizarea unei constructii pare a fi un proces complicat, daca este sa ne raportam strict la prevederile Legii nr. 50/1991, insa cu ajutorul Uberhause lucrurile se pot rezolva simplu. In baza certificatului de urbanism emis de primarie si a conceptului de proiectare convenit cu beneficiarul, noi realizam documentatia tehnica in vederea autorizarii construirii (DTAC), ca parte a proiectului tehnic (PTh) ce va fi folosit la ridicarea constructiei, proiect ce ne va ajuta sa facem calculele cu privire la costurile construirii. Prezentam apoi proiectul pentru avizare de catre un verificator atestat, pe fiecare specialitate, il inscriem la Ordinul Arhitectilor din Romania, iar primaria va emite autorizatia si vom incepe sa construim.

Reprezentare pentru autorizare

Documentatia pentru autorizarea construirii sau desfiintarii unei lucrari de constructii include, pe langa proiectul cu componentele de arhitectura, structuri si instalatii, un numar de avize si acorduri, solicitate prin certificatul de urbanism, care trebuie obtinute din partea unor institutii, agenti economici sau autoritati competente. Pentru beneficiarii interesati, Uberhause se poate ocupa, prin colaboratorii sai specializati in acest sens, de depunerea, urmarirea stadiului elaborarii si colectarea acestor avize si acorduri, astfel incat procesul de autorizare a construirii sa se realizeze intr-o durata de timp cat mai redusa.


Expertize tehnice si audit energetic

Realizata intr-o situatie de interventie prin renovare, modificare, consolidare, supraetajare, recompartimentare, alipire, sau in cazul unei lucrari de constructie ori demolare in apropierea unei cladiri, expertiza tehnica presupune o activitate complexa de evaluare a starii tehnice a unei constructii prin raportare la cerintele legale. Prin audit energetic se determina caracteristici termo-energetice ale unei cladiri si se stabilesc solutii de reabilitare sau modernizare in acest sens. Uberhause realizeaza, prin colaboratorii sai, astfel de expertize si audituri, inclusiv studii geotehnice prin care se determina consistenta si structura solului si se fac recomandari cu privire la proiectarea constructiei.


  


Contact UberHause

Str. C.A. Rosetti 25, parter, int. [1][] (colt cu str. Dionisie Lupu), Bucuresti

Program: Luni-Vineri - 10:00-19:00

0733 033 033 | office@uberhause.ro