100% proiecte case originale. Firma TA de arhitectura pentru

Autentificare

Recuperare parola

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului tau ,apoi apasa butonul recuperare

Design si amenajari


Oferim concepte arhitecturale si servicii de design interior si amenajari exterioare pentru case, vile, apartamente, sedii de firme, restaurante, cafenele, spatii cu destinatii sociale, comerciale sau recreationale, realizam proiecte de restaurare si modernizare de fatade.


Design interior

Uberhause furnizeaza servicii de amenajari interioare, de la consultanta in domeniu, modelare si vizualizare tridimensionala, prezentari fotorealiste, animatii, design, pana la executia propriu-zisa a proiectului, in cazul oricarui tip de apartament, vila, casa, birou, spatiu comercial ori expozitional etc., pe care il transformam in mod creativ intr-o viziune a respectului fata de confort si ergonomie. Arhitectii nostri pun in opera idei si concepte indraznete, compozitiile lor sunt gandite echilibrat, cu atentie deosebita la nivel de detaliu, iar materialele, accesoriile si finisajele pe care le folosesc sau le recomanda raspund, din punct de vedere calitativ, oricaror gusturi si pretentii.


Amenajari exterioare

Uberhause realizeaza proiecte de design si amenajari exterioare pentru gradini, curti, spatii recreationale, terase, parcuri, pentru a raspunde celor mai alese cerinte estetice sau de optimizare functionala, astfel incat momentele petrecute in aer liber cu colegii, familia si prietenii sa se constituie intr-o adevarata recompensa. Analizam impreuna cu clientul si furnizorii propunerile de materiale, plante, volume construite, corpuri de iluminat care corespund unui raport favorabil calitate-pret. Creativitatea, rabdarea si profesionalismul sunt calitatile apreciate la specialistii nostri, ei acordand mereu atentia cuvenita respectarii standardelor de calitate si termenelor prevazute in contractele de executie.

Fatade cladiri

Elementul determinant al aspectului unei cladiri il reprezinta fatada acesteia, care, dincolo de scopul de protejare a acesteia fata de influenta factorilor de mediu externi, defineste in cea mai mare masura stilul arhitectural in care este realizata intreaga constructie. Fatada concentreaza valoarea istorica, documentara si culturala a cladirii, furnizand proprietarului acesteia, dar si comunitatii careia ii apartine, importante motive de mandrie locala. Sau, dimpotriva, de tristete, atunci cand fatada a intrat, prin degradare, in conflict cu estetica arhitecturala. Uberhause ofera servicii de design, restaurare si modernizare de fatade, pentru ca acestea sa fie, sa ramana, sau sa redevina atractive si eficiente energetic.


  


Contact UberHause

Str. C.A. Rosetti 25, parter, int. [1][] (colt cu str. Dionisie Lupu), Bucuresti

Program: Luni-Vineri - 10:00-19:00

0733 033 033 | office@uberhause.ro