100% proiecte case originale. Firma TA de arhitectura pentru

Autentificare

Recuperare parola

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului tau ,apoi apasa butonul recuperare

Credit constructieCredite constructii

Discutiile pe tema costurilor lucrarilor de executie a constructiilor pot avea loc doar pe baza unui proiect tehnic complet (cu componentele arhitectura, structura de rezistenta, instalatii) si a listelor cu cantitatile de materiale rezultate din activitatea de proiectare. Informatiile furnizate de aceste documente pot contribui la o buna estimare a devizului lucrarilor de constructie. 

Credit constructie casa prin KIWI Finance

Daca posibilitatile de finantare sunt sub limita respectivului deviz, atunci Uberhause recomanda clientilor sai sa economiseasca timp contactand o companie de brokeraj bancar care poate oferi asistenta in identificarea variantei de finanțare potrivite, pentru situatia concreta in care se afla. O astfel de companie este KIWI Finance, care detine un portofoliu extins de parteneriate cu bancile si produse financiare diverse, pentru toate segmentele de clienti.

Produsul recomandat de KIWI Finance este creditul ipotecar pentru constructie, care nu presupune aducerea in garantie a altui imobil si se poate accesa dupa o procedura usoara, fiind acordat in transe, conform planului de finantare pus in acord cu etapele de realizare a investitiei, care se discuta in prealabil cu constructorul Uberhause.


Exemple de credite construire case

De exemplu, un credit ipotecar pentru construirea unui imobil in valoare de 233.500 lei (echivalent a 50.000 euro), cu optiunea de incasare a salariului in contul curent al bancii, ar presupune, pentru o perioada de rambursare de 30 de ani, o rata lunara estimativa de 1.390 lei, fiind in corelatie doar cu variatia trimestriala a indicelui ROBOR, deoarece marja bancii ramane fixa.

Acelasi tip de credit, insa fara optiunea de incasare a salariului in contul curent al bancii, ar insemna o rata lunara estimativa de 1.428 lei.

In ambele variante au fost incluse procentual toate costurile de inceput necesare accesarii creditului (taxe evaluare, comision analiza dosar).


  


Contact finantare

Str. C.A. Rosetti 25, parter, int. [1][] (colt cu str. Dionisie Lupu), Bucuresti

Program: Luni-Vineri - 10:00-19:00

0733 033 033 | office@uberhause.ro