100% proiecte case originale. Firma TA de arhitectura pentru

Autentificare

Recuperare parola

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului tau ,apoi apasa butonul recuperare

Proiectare si constructie case Cluj


UberHause este acum prezent si in Cluj, prin partenerii autorizati din judet. Pentru tine asta inseamna proiecte de case, autorizare si executia constructiei pana la cheie oriunde in Cluj sau imprejurimi.


Consultanta imobiliare Cluj

Alegerea terenului potrivit pentru o investitie imobiliara in Judetul Cluj reprezinta de cele mai multe ori o adevarata provocare. Pentru asta iti oferim un serviciu specializat de consultanta imobiliara axata pe solutii de arhitectura si urbanism.


Proiectare case Cluj

Concepem proiecte atat pentru autorizarea cat si pentru realizarea constructiei dorite. Proiectarea caselor in Cluj trebuie sa tina cont si de amplasament, de specificul terenului si de integrarea noului proiect in zona. Apeleaza la arhitectii nostri daca iti doresti un proiect de casa in Cluj sau in alta localitate din judet.


Autorizare si avizare proiecte constructii Cluj

La cerere, UberHause iti poate acorda sprijin in obtinerea avizelor si acordurilor solicitate prin certificatul de urbanism si care vor face parte din documentatia pentru autorizarea construirii imobilului in Cluj sau imprejurimi.


Constructie case Cluj

UberHause executa lucrari de constructii de case, vile, pensiuni, case de vacanta, pe structura din zidarie, lemn sau beton armat, cu respectarea tuturor cerintelor impuse de legislatia in domeniu si tinand cont de specificul zonei Cluj. Specialistii nostri se implica activ in toate etapele si fazele de executie, inclusiv in asigurarea celor necesare pentru receptia lucrarilor, intocmirea cartii constructiei si oferirea de consultanta privind alegerea materialelor, respectiv prezentarea unor solutii de design interior.

Proiectare si constructie case Cluj

Contact reprezentanta UberHause Cluj

Cluj

Program: Luni-Vineri - 10:00-19:00

0768 203 203 | cluj@uberhause.roProiectare si constructie cladiri cu destinatie turistica in Judetul Cluj

In cazul in care vrei sa construiesti un hotel, un motel sau o pensiune in zona Cluj ar trebui sa consideri UberHause ca prima optiune. Serviciile integrate pe care le oferim transforma proiectul afacerii tale in realitate.


De asemenea poti sa ne contactezi in vederea proiectarii si construirii in Judetul Cluj a spatiilor de birouri, magazine, restaurante, clinici medicale, showroom-uri, sedii de firme, blocuri de locuinte sau alte tipuri de imobile cu destinatie rezidentiala, comerciala ori industriala.