100% proiecte case originale. Firma TA de arhitectura pentru

Autentificare

Recuperare parola

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului tau ,apoi apasa butonul recuperare

Proiectare si reproiectare


La biroul de arhitectura Uberhause concepem proiecte de autorizare si realizare a constructiilor cu destinatie rezidentiala, comerciala ori industriala si reproiectam edificii existente, intr-o abordare integrata pe domeniile arhitectura, structuri de rezistenta, instalatiiProiectare constructii cu destinatie rezidentiala

Uberhause realizeaza in sistem integrat orice proiect de casa, vila, duplex, pensiune, bloc de locuinte, hotel, casa de vacanta, cu zidarie clasica sau cu structura din zidarie, lemn ori beton armat. Arhitectii firmei noastre lucreaza impreuna cu clientul pentru a identifica solutia optima de natura a-i oferi deplina satisfactie, tinand cont atat de dezideratele sale, cat si de datele contextului fizic, cultural si economic al investitiei, de elementele de buget si de cerintele de etica profesionala. Evaluam permanent parcursul proiectului si il adaptam in functie de prioritatile aparute, fiind deschisi la orice noutate din sfera investitiilor imobiliare.

Proiectare constructii cu destinatie comerciala sau industriala

Firma noastra ofera proiectul complet pentru orice cladire de birouri, magazin, restaurant, cafenea, bar, hala de depozitare sau spatiu de productie, clinica medicala, showroom, sediu de firma ori administrativ etc, asigurand respectarea cerintelor impuse de functiunile si fluxurile tehnologice specifice fiecarei situatii de proiectare. Uberhause integreaza in proiect, echilibrat si armonios, atat componenta de arhitectura, cat si pe cele de inginerie (structuri, instalatii) si management, tinta fiind atingerea standardului de calitate dorit de beneficiar, cu respectarea tuturor cerintelor impuse de legislatia in vigoare.


Reproiectare constructii existente

Exista situatii in care poate fi necesara reproiectarea unei constructii existente, cum ar fi consolidarea unei cladiri, extinderea, modernizarea, conversia, restaurarea, etajarea sau mansardarea acesteia. Uberhause intelege ca adaptarea in vederea realizarii unui proiect fezabil si de calitate este o cerinta esentiala a arhitecturii contemporane. De aceea arhitectii sai sunt deschisi oricaror provocari ale proiectarii si constructiilor, intr-o abordare integratoare si echilibrata, iar creativitatea si inovarea trebuie sa fie in permanenta calitati esentiale ale oricarui profesionist in domeniu.


Apeleaza acum la specialistii UberHause pentru o oferta de pret!

  • consultanta personalizata
  • echipa de arhitecti si urbanisti
  • redactare rapida a proiectului
  • reprezentarea beneficiarului in relatia cu institutiile competente
  • sedii in Bucuresti, Brasov, Cluj si Braila
Solicita informatii si pret
  


Contact Proiectare si Reproiectare


UberHause - Bucuresti

Str. C.A. Rosetti 25, parter, int. [1][]
(colt cu str. Dionisie Lupu), Bucuresti

Program: Luni-Vineri - 10:00-19:00

0733 033 033 | office@uberhause.ro


UberHause - Brasov

Brasov, Str. Poarta Câmpului nr 50, Sânpetru

Program: Luni-Vineri - 10:00-19:00

0747 203 203 | brasov@uberhause.ro


UberHause - Cluj

Cluj

Program: Luni-Vineri - 10:00-19:00

0768 203 203 | cluj@uberhause.ro


UberHause - Braila

Braila, Bd. Alexandru Ioan Cuza nr. 51

Program: Luni-Vineri - 10:00-19:00

0753 203 203 | braila@uberhause.ro