100% proiecte case originale. Firma TA de arhitectura pentru

Autentificare

Recuperare parola

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului tau ,apoi apasa butonul recuperare

Termeni si conditii1. Definitii

 

VG ARCHITECTURE R&D SRL - Societatea Comerciala VG ARCHITECTURE R&D SRL, organizata in baza legii romane, cu sediul in Bucuresti, Sector 6, sos. Virtuții, nr. 10, bloc R11B, sc. 2, et. 2, apart. 44, CUI: 33000910, J40/3991/2014, inregistrata ca operator de date cu caracter personal cu nr. 34153. A.N.S.P.D.C.P.

 

 

SITE - Domeniul uberhause.ro si subdomeniile acestuia; prin intermediul uberhause.ro, UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite de VG ARCHITECTURE R&D SRL. Informatiile publicate pe site-ul uberhause.ro sunt de interes general despre VG ARCHITECTURE R&D SRL, produsele si serviciile comercializate de aceasta, cat si alte tipuri de informatii considerate de VG ARCHITECTURE R&D SRL ca fiind de interes pentru utilizatori. Informatiile sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit, VG ARCHITECTURE R&D SRL fiind detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului, respectiv asupra design-ului si continutului acestuia. Utilizatorul se obliga sa acceseze si sa utilizeze site-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.


CONTINUT are urmatoarea definitie:

 • toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
 • continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre VG ARCHITECTURE R&D SRL prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat sau colaborator al VG ARCHITECTURE R&D SRL UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de VG ARCHITECTURE R&D SRL intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care VG ARCHITECTURE R&D SRL are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la VG ARCHITECTURE R&D SRL, sau alte date privilegiate ale acesteia.

 

SERVICIU - serviciul de comert electronic efectuat pe portiunile public disponibile ale SITEULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta.


MEMBRU - Persoana care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc.) sau in baza unui acord de utilizare intre VG ARCHITECTURE R&D SRL si aceasta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.


CONT - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.


CLIENT - Persoana care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, ulterior crearii CONTULUI de MEMBRU.


DOCUMENT - prezentele Termeni si Conditii


CONTRACT la distanta - orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul.


NEWSLETTER/ALERTA - mijlocul de informare periodica, exclusiv pe cale electronica, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre VG ARCHITECTURE R&D SRL intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea VG ARCHITECTURE R&D SRL cu referire la informatiile continute de acesta.


TRANZACTIE - incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs/serviciu de catre VG ARCHITECTURE R&D SRL catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre VG ARCHITECTURE R&D SRL sau prin transfer bancar, indiferent de modalitatea de livrare.


DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT) - Intregul continut al site-ului uberhause.ro, incluzand imagini, texte, animatii, programe, scripturi si orice alte date, este proprietatea VG ARCHITECTURE R&D SRL si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al VG ARCHITECTURE R&D SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru raportarea problemelor legate de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne contactati, in scris, la adresa de email: office@uberhause.ro.


2. General

2.1. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare a Siteului/Continutului/Serviciului de catre Membru sau Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre VG ARCHITECTURE R&D SRL si acesta.
2.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la, accesarea, vizitarea si vizualizarea, Continutului/Serviciului, implica aderarea Membrului sau Clientului la prezentele Termeni si conditii; Clientul se obliga sa monitorizeze permanent Termenii si conditiile care pot fi actualizate, modificate si completate. In cazul unor neintelegeri, se aplica Termenii si conditiile valabile la momentul comenzii si notificarii acestuia in scris catre VG ARCHITECTURE R&D SRL.
2.3. Accesul la Serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public disponibil www.uberhause.ro.
2.4. Prin folosirea Siteului/Continutului/Serviciului, Membrul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg din aceasta. De asemenea, Membrul sau Clientul raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Siteului, Continutului, Serviciului VG ARCHITECTURE R&D SRL, sau oricarui tert cu care VG ARCHITECTURE R&D SRL are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
2.5. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru Document va trimite un e-mail pe adresa office@uberhause.ro. cu precizarea ca:
2.5.1. Acesta renunta la: accesul la Serviciu, alte servicii oferite de VG ARCHITECTURE R&D SRL prin intermediul Site-ului, primirea newslettere-lor/alertelor si/sau comunicarilor de orice natura (electronic, telefonic etc.) din partea VG ARCHITECTURE R&D SRL.
2.5.2. Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
2.6. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, acesta poate sa contacteze VG ARCHITECTURE R&D SRL sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la VG ARCHITECTURE R&D SRL destinate acestui scop.
2.7. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de VG ARCHITECTURE R&D SRL si isi revoca acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unei Comenzi, VG ARCHITECTURE R&D SRL va anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese.
2.8. Acest Site este adresat doar Membrilor persoane fizice care au cel putin 18 ani, care au parcurs etapele inregistrarii corespunzatoare si care nu au fost suspendati sau inlaturati de catre VG ARCHITECTURE R&D SRL, indiferent de motivul suspendarii sau al inlaturarii. Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu adresa de livrare in Romania. Devenind Membru, persoana declara faptul ca intruneste conditiile sus-mentionate.

3. Continut

3.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, este proprietatea exclusiva a VG ARCHITECTURE R&D SRL, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare). Imaginile prezentate pe site-ul uberhause.ro sunt doar cu titlu de exemplu, iar produsele si serviciile livrate pot diferi de acestea in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor si design-ului fara notificare prealabila de catre producatori. VG ARCHITECTURE R&D SRL isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site.

3.2. Membrului sau Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de VG ARCHITECTURE R&D SRL, includerea oricarui continut in afara site-ului VG ARCHITECTURE R&D SRL, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al VG ARCHITECTURE R&D SRL asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al VG ARCHITECTURE R&D SRL.
3.3. Orice continut la care Membrul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre VG ARCHITECTURE R&D SRL si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea VG ARCHITECTURE R&D SRL cu referire la acel continut.
3.4. Membrul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale prezentului Document.
3.5. In cazul in care VG ARCHITECTURE R&D SRL confera Membrului sau Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Membrul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea VG ARCHITECTURE R&D SRL pentru respectivul Membru, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
3.6. Niciun continut transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc.) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea VG ARCHITECTURE R&D SRL si/sau al angajatului sau colaboratorului VG ARCHITECTURE R&D SRL care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
3.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau prin acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

4. Contact pentru Clienti si Membri

4.1. VG ARCHITECTURE R&D SRL publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare de catre Client sau Membru.
4.2. Prin utilizarea formularului de contact sau a serviciului prezent pe site, Membrul sau Clientul permite automat VG ARCHITECTURE R&D SRL sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloacele electronice.
4.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in niciun fel un angajament din partea VG ARCHITECTURE R&D SRL de a contacta Membrul sau Clientul.
4.4. Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate VG ARCHITECTURE R&D SRL se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau prin orice alt mod de comunicare disponibil Membrului sau Clientului si VG ARCHITECTURE R&D SRL, considerandu-se astfel ca acesta consimte la primirea notificarilor din partea VG ARCHITECTURE R&D SRL in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

5. Newslettere si alerte

5.1. In momentul in care Membrul sau Clientul isi creaza un Cont pe Site, acceptand Documentul (Termeni si Conditii), acesta are dreptul de a-si exprima sau nu acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea VG ARCHITECTURE R&D SRL.
5.2. Datele preluate de la Membru in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre VG ARCHITECTURE R&D SRL in limitele Politicii de confidentialitate.
5.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Membru sau Client se poate face in orice moment:
5.3.1. Folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/sau alerte primite (in partea de jos a email-ului in sectiunea „Click aici pentru dezabonare”.
5.3.2. Prin modificarea acceptului de a primi newslettere si/sau alerte si folosind pagini din zonele restrictionate, in cadrul Contului individual al Membrului, de pe www.uberhause.ro.
5.3.3. Prin contactarea VG ARCHITECTURE R&D SRL la datele de mai sus, conform cu informatiile de contactare, si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese.
5.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document si se aplica doar ulterior transmiterii intentiei de renuntare.
5.5. VG ARCHITECTURE R&D SRL isi rezerva atat dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newslettere si/sau alerte, cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Membru sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newslettere si/sau alerte, fara niciun angajament ulterior din partea VG ARCHITECTURE R&D SRL, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.
5.6. VG ARCHITECTURE R&D SRL nu va include in newslettere si/sau alerte transmise Membrului sau Clientului niciun alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener comercial al VG ARCHITECTURE R&D SRL, la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor. 

6. Politica de confidentialitate și informarea privind protectia datelor personale

6.1. VG ARCHITECTURE R&D SRL poate colecta date cu caracter personal pe paginile Siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al Membrului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:

 • validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta (VG ARCHITECTURE R&D SRL conditioneaza de confirmare scrisa sau telefonica expedierea primei comenzi pentru un Cont nou, pentru conformitatea datelor; dupa o prima comanda finalizata contactarea Clientului in urma plasarii unei noi comenzi se face doar la cererea sa);
 • ulterior validarii comenzii, pentru transmiterea de informatii privind produsele, perioadele de livrare, anulari sau a altor probleme de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
 • pentru a facilita accesul acestuia la serviciu;
 • trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic;
 • scopuri statistice.

Prin crearea Contului, fiecare Membru sau Client si-a exprimat consimtamantul ca VG ARCHITECTURE R&D SRL sa colecteze si sa administreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. Oricare Membru sau Client are dreptul de a obtine de la VG ARCHITECTURE R&D SRL, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:

 • confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate la un moment dat;
 • dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
 • dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
 • notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform celor precizate in prezentul document, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre VG ARCHITECTURE R&D SRL a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care il vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata, prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza. Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare prin transmiterea catre VG ARCHITECTURE R&D SRL a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.
6.2. VG ARCHITECTURE R&D SRL poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizate de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre VG ARCHITECTURE R&D SRL pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Membrului / Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura VG ARCHITECTURE R&D SRL si/sau eventualilor terti cu care VG ARCHITECTURE R&D SRL are contracte de parteneriat in acel moment.


6.3 Politica de utilizare a Cookie-urilor pe www.uberhause.ro
Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, un text special, deseori codificat, trimis de un server unui navigator web si apoi trimis inapoi (nemodificat) de catre navigator, de fiecare data cand acceseaza acel server. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome, Mozilla) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului). Cookie-urile sunt folosite pentru autentificare precum si pentru urmarirea comportamentului utilizatorilor; aplicatii tipice sunt retinerea preferintelor utilizatorilor si implementarea sistemului de „cos de cumpărături”. Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile VG ARCHITECTURE R&D SRL pentru a oferi servicii confortabile utilizatorilor: ex: – preferintele in materie de confidentialitate online si istoric cos de cumparaturi. De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ajuta la intelegerea modalitatii in care un utilizator beneficiaza de www.uberhause.ro, permitand imbunatatirea structurii si continutului, dar excluzand indentificarea personala a utilizatorului.

VG ARCHITECTURE R&D SRL foloseste doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe (fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la incheierea sesiunii sau inchiderea aplicatiei/browser-ului web). Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana cand sunt sterse manual de utilizator. Cookie-urile folosite de partenerii operatorului unei pagini web, incluzand fara limitari utlizatorii paginii web, fac obiectul Politicii de Confidentialitate respective.

O vizita pe www.uberhause.ro poate plasa: Cookie-uri de performanta a site-ului, Cookie-uri de analiza a vizitatorilor, Cookie-uri pentru geotargetting, Cookie-uri de inregistrare, Cookie-uri pentru publicitate sau Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate.

Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator si sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele. In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale www.uberhause.ro. Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea Cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit. Datorita flexibilitatii lor si a faptului ca majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri si cele mai mari folosesc Cookie-uri, acestea sunt aproape inevitabile; dezactivarea lor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai raspandite si utilizate, cum sunt Youtube, Gmail, Yahoo si altele.

Exemple de intrebuintari importante ale cookieurilor:

 • Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului – categorii de produse si servicii.
 • Acces adaptat pe interesele utilizatorilor – retinerea parolelor.
 • Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode, functii de safe search).
 • Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analytics – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul in care un utilizator ajunge pe un website (ex. prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc.). Website-urile deruleaza aceste analize ale utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor.


Securitate si probleme legate de confidentialitate. 

Cookie-urile NU sunt virusi si folosesc formate tip plain text; nu sunt alcatuite din portiuni de cod, astfel ca nu pot fi executate si nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi. Intrucat cookie-urile pot fi folosite pentru scopuri negative deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, atat pe un anume site, cat si pe mai multe alte siteuri, fiind folosite ca o forma de Spyware (spionaj privind activitatea consumatorului), multe produse anti-spyware marcheaza cookie-urile in mod constant pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware.

In general browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a Cookie-urilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site. Deoarece protectia identitatii este foarte valoroasa si reprezinta dreptul fiecarui utilizator de internet, este indicat sa se stie ce eventuale probleme pot crea cookieurile. Pentru ca prin intermediul lor se transmit in mod constant in ambele sensuri informatii intre browser si website, daca un atacator sau persoana neautorizata intervine in parcursul de transmitere a datelor, informatiile continute de Cookie pot fi interceptate. Desi foarte rar, acest lucru se poate intampla daca browserul se conecteaza la server folosind o retea necriptata (ex: o retea WiFi nesecurizata). Alte atacuri bazate pe Cookie implica setari gresite ale Cookie-urilor pe servere. Este foarte important ca Utilizatorul sa aleaga metoda cea mai potrivita de protectie a informatiilor personale si sa:

 • Particularizeze setarile browserului in ceea ce priveste Cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru voi al securitatii utilizarii Cookie-urilor.
 • Seteze termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si al datelor personale de acces.
 • Ia in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza Cookie-uri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii navigare.
 • Instaleze si sa actualizeze constant aplicatii anti-spyware.

Multe dintre aplicatiile de detectare si prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, impiedica browserul de la a accesa website-uri care ar putea sa exploateze vulnerabilitatile browserului sau sa descarce software periculos. Se recomanda actualizarea programelor de navigare in mod constant, pentru ca multe dintre atacurile bazate pe Cookie-uri se realizeaza exploatand punctele slabe ale versiunilor vechi ale browserelor. Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile Cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in “optiuni” sau in meniul de “preferinte” al browserului.
6.4. Clientul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese, dar numai in conformitate cu art. 2.8.
6.5. Pentru exercitarea drepturilor conform art. 6.4, Clientul sau Membrul se va adresa VG ARCHITECTURE R&D SRL, folosind datele de contact disponibile pe site, valabile la acea data.
6.6. Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul sau Membrul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.
6.7. In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online cu cardul a contravalorii comenzilor, contractului si/sau contractelor, autorizarea si remiterea spre decontare a tranzactiilor de acceptare card se realizeaza exclusiv prin intermediul societatii comerciale care este furnizorul VG ARCHITECTURE R&D SRL de solutie software de facilitare a comertului electronic adica servicii de plata, administrare plati si protectie antifrauda. Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de banci romanesti si straine sub siglele VISA si MasterCard, cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online. De asemenea, sunt acceptate plati efectuate prin carduri de credit pentru plati in rate, astfel cum sunt enumerate pe pagina cu informatii despre plati. Alte metode de plata sunt transferul bancar sau plata la livrare.
6.8. VG ARCHITECTURE R&D SRL nu solicita si nu stocheaza niciun fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.
6.9. Politica de confidentialitate a VG ARCHITECTURE R&D SRL se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client sau Membru exclusiv pe site. VG ARCHITECTURE R&D SRL nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.
6.10. VG ARCHITECTURE R&D SRL se obliga ca datele colectate ale Clientului/Membrului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Membrului/Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.
6.11. Exceptie de la prevederile art. 6.10 va face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc. este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.
6.12. Procesatorul de carduri bancare agreat de catre VG ARCHITECTURE R&D SRL are dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.
6.13. VG ARCHITECTURE R&D SRL garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter statistic.
6.14. VG ARCHITECTURE R&D SRL nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.

7. Politica de vanzare online

7.1. Accesul la serviciu
7.1.1. Accesul la serviciu este permis oricarui Membru care poseda sau isi creeaza un Cont pe site sau descarca aplicatia mobila iOS sau Android.
7.1.2. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Membrul va trebui sa accepte prevederile Documentului.
7.1.3. VG ARCHITECTURE R&D SRL isi rezerva dreptul de a limita accesul clientului la Serviciu si campanii de marketing (de a nu-l include in campania de promovare si fidelizare, de a-i permite sa comande doar cu plata in avans etc.) in cazul in care considera ca in baza comportamentului avut de catre Client (plasarea si refuzarea a mai mult de doua comenzi in sistemul de plata la livrare, plasarea de comenzi care ulterior sunt anulate sau modificate cu exceptia cazurilor permise la art. 7.3.7, folosirea unui limbaj tendentios, incalcarea dreptului de proprietate intelectuala etc.), accesul si existenta Contului Clientului ar putea prejudicia in vreun fel VG ARCHITECTURE R&D SRL. Acest drept poate fi exercitat in orice moment si nu este necesara notificarea Clientului in acest sens.
7.1.4. Fiecare Membru poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Membri/Clienti.
7.1.5. In situatia in care se descopera accese partajate de mai multi Clienti, VG ARCHITECTURE R&D SRL isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul Clientului la Continut sau Serviciu. Daca exista comenzi plasate din conturile suspendate sau anulate, acestea vor fi anulate automat.


7.2. Produse si servicii
7.2.1. VG ARCHITECTURE R&D SRL poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care VG ARCHITECTURE R&D SRL are incheiate contracte sau acorduri de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.
7.2.2. Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.
7.2.3. VG ARCHITECTURE R&D SRL poate limita capacitatea de achizitionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti, pe motive intemeiate.
7.2.4. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.
7.2.5. Tarifele afisate pe site care sunt taiate de o linie semnifica pretul recomandat de catre VG ARCHITECTURE R&D SRL fara discounturi. Aceste tarife au caracter pur informativ si nu au valoare juridica.
7.2.6. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON folosind informatiile furnizate de Client in formularul destinat. VG ARCHITECTURE R&D SRL nu raspunde de corectitudinea informatiilor furnizate de Client pentru factura. Facturile se emit astfel: pentru platile efectuate anterior primirii produselor si serviciilor se emite factura de avans iar pentru platile efectuate la momentul primirii produselor se emite factura finala. Pentru corectii (anulari, retur) se emit facturi de storno. Toate facturile sunt emise si inregistrate automat si incluse in raportarile fiscale. Nu se accepta corectii sau modificari ale facturilor emise decat in limitele precizate.
7.2.7. Plata produselor si/sau serviciilor achizitionate prin intermediul serviciului se poate face online cu cardul de debit, plata cu cardul pentru plati in rate, prin transfer bancar sau la livrare catre curier, in numerar.
7.2.8. In cazul platilor online cu cardul VG ARCHITECTURE R&D SRL nu este/nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.
7.2.9. Plata in numerar la livrare (la curier) este o metoda de achitare disponibila doar in situatiile in care se convine astfel cu clientul.
7.2.10. Informatiile din evenimentele de vanzare folosite pentru descrierea produselor, caracteristici disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / link-uri catre alte siteuri etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea VG ARCHITECTURE R&D SRL, acestea fiind cu titlu de prezentare. VG ARCHITECTURE R&D SRL poate retrage o oferta de produse sau o poate modifica in orice moment pana la plasarea comenzii, fara a datora daune sau alte penalitati catre niciun potential client.
7.2.11. In imaginile produselor si/sau serviciilor VG ARCHITECTURE R&D SRL isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii/etc.) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective si implicit nu vor fi livrate la achizitia produselor. In acest caz, se precizeaza expres in descrierea produselor ce bun este de vanzare si se marcheaza si in imagine.
7.2.12 In cazul, putin probabil, in care VG ARCHITECTURE R&D SRL nu va putea onora o parte din produse, acesta va notifica, prin e-mail sau telefonic, Clientul, oferindu-i posibilitatea de anulare a comenzii sau de scoatere din comanda a produsului ce nu mai poate fi livrat.


7.3. Comanda online
7.3.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, pe site sau direct la sediul societatii (cu programare), ofertele fiind limitate in timp (dupa perioada indicata nu se mai pot plasa comenzi si articolele nu mai sunt vizibile pe www.uberhause.ro). Pretul afisat pe site la momentul comenzii nu se va modifica, fiind ferm. Pentru o oferta care a expirat nu mai pot fi plasate comenzi. Societatea VG ARCHITECTURE R&D SRL ofera clientului posibilitatea de realizare, in mod gratuit, a unei modificari fata de proiectul tip prezentat pe uberhause.ro. Modificarea se va stabili de comun acord de catre client si societate, fara a afecta structural proiectul tip comandat initial. Daca modificarea afecteaza structural proiectul tip comandat initial societatea isi rezerva dreptul de a tarifa suplimentar interventiile efectuate.  

7.3.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.
7.3.3. Incheierea contractului la distanta este marcata de momentul la care Clientul plaseaza comanda. Cu toate acestea, VG ARCHITECTURE R&D SRL are dreptul sa contacteze Clientul, prin orice mijloc disponibil / agreat de VG ARCHITECTURE R&D SRL (telefonic sau email), pentru confirmarea personala a comenzii. Clientii accepta ca VG ARCHITECTURE R&D SRL nu poate fi fortat sa livreze o comanda care nu a fost confirmata in conditiile de mai sus.
7.3.4. VG ARCHITECTURE R&D SRL va denunta unilateral si va anula automat comanda efectuata de catre Client, chiar si fara o notificare prealabila adresata Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • 7.3.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul platii online;
 • 7.3.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de VG ARCHITECTURE R&D SRL, in cazul platii online;
 • 7.3.4.3. datele furnizate de catre Client privind livrarea (adresa, date de contact) sunt incomplete sau incorecte;
 • 7.3.4.4. activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea VG ARCHITECTURE R&D SRL si/sau partenerilor acestuia;
 • 7.3.4.5. realizarea a mai mult de doua livrari consecutive, esuate;
 • 7.3.4.6. pentru alte motive obiective.

7.3.5. In cazul in care Clientul renunta la o comanda cu plata efectuata in avans, prin transfer bancar confirmat sau prin solutia online de plata cu cardul si in care banca emitenta a cardului Clientului a autorizat tranzactia bancara, suma aceasta va fi rambursata de catre VG ARCHITECTURE R&D SRL in maximum 14 zile de la data la care VG ARCHITECTURE R&D SRL a luat la cunostinta de acest fapt.
7.3.6. In cazul in care unele produse comandate de catre Client printr-o comanda efectuata cu plata efectuata in avans (prin transfer bancar confirmat sau prin solutia online de plata cu cardul) nu mai sunt disponibile pe stoc din motive independente de VG ARCHITECTURE R&D SRL, societatea va informa clientul asupra acestui fapt imediat ce cunoaste indisponibilitatea si va dispune rambursarea sumelor achitate in avans in termen de maximum 14 zile de la notificarea clientului.

7.3.7. O comanda plasata poate fi modificata numai in urmatoarele situatii si doar la solicitarea Clientului:
a. Clientul renunta la un produs si notifica VG ARCHITECTURE R&D SRL inainte de expedierea comenzii
b. Cresterea cantitatii dintr-un produs deja existent intr-o comanda
c. Intarzierea livrarii cu maxim doua saptamani peste limita maxima de livrare
d. Modificarea adresei de livrare
e. Cumularea comenzilor (valabil doar pentru comenzile cu plata la livrare) cu perioade de livrare apropiate (maxim o zi diferenta)
f. Modificarea metodei de plata
g. Modificare date pentru facturare
h. . Utilizare credite ulterior plasarii comenzii, pentru reducerea sumei finale de plata- posibil doar la metoda plata la livrare.
Daca clientul doreste o modificare, acesta va solicita acest lucru in scris, trimitand un e-mail la 
office@uberhause.ro si mentionand clar solicitarea si numarul comenzii.

7.3.8. Comenzile nu pot fi modificate, in cazul in care Clientul opteaza pentru plata online sau prin transfer bancar a contravalorii acestora.
7.3.9. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate comenzile in derulare existente la acel moment isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii, lunadu-se in considerare, pentru livrare si contact, noile date modificate corespunzator.


7.4. Comanda telefonica
Clientul / Membrul poate efectua comenzi telefonice.


7.5. Contract si finalizare
7.5.1. VG ARCHITECTURE R&D SRL va emite si transmite catre Client toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre Client conform legislatiei in vigoare.
7.5.2. VG ARCHITECTURE R&D SRL va facilita informarea Clientului asupra stadiului in care se afla comanda sa prin trimiterea unui e-mail de informare la adresa indicata de acesta.

7.5.3. Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a coletului de catre curier din partea VG ARCHITECTURE R&D SRL, devine Contract onorat.
7.5.4. Contractul este incheiat pe durata determinata. Acesta va fi considerat ca fiind incetat in momentul in care partile isi vor fi executat obligatiile reciproce in termenele si conditiile stabilite prin prezentul Document.
7.5.5 In cazul in care exista diferente intre lista cu produse livrate si continutul coletului, Clientul are obligatia de a notifica VG ARCHITECTURE R&D SRL si curierul (daca constatarea s-a facut in prezenta acestuia) in maximum 24 de ore de la receptia coletului telefonic sau prin email la adresa office@uberhause.ro cu detaliile aferente (foto, explicatii etc).


7.6. Transport
7.6.1. Livrarea catre Client a produselor achizitionate de la VG ARCHITECTURE R&D SRL, este efectuata la sediul societatii sau prin intermediul sistemului de curierat rapid. VG ARCHITECTURE R&D SRL ofera transport gratuit.

7.6.2. Timpul de livrare a unei comenzi este comunicat expres la plasarea acesteia.

7.6.3. Daca pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu raspunde, adresa specificata este gresita etc), clientul va fi contactat telefonic de catre curier. Daca nu se poate lua legatura cu destinatarul, coletele raman la curierul zonal timp de 3 zile, dupa care revin la Expeditor.

7.6.4. Nu suntem raspunzatori pentru expedieri intarziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea gresita a unei expedieri sau a unei parti din aceasta in cazul in care sunt generate de urmatoarele situatii / circumstante independente de vointa noastra:

- blocaje rutiere (caderi de copaci, stânci, coliziuni in lant), surpari de teren in apropierea soselei

- caderi de poduri, astupari de tunele montane, deraierea trenurilor in apropierea soselei, blocari naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, conditii meteorologice nefavorabile bunei desfasurari a itinerariului propus

- cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundatii, deversari de fluvii, parasiri de albii etc

- cauze umane: starea de razboi, starea de asediu, etatizarea fortata (trecerea in proprietatea statului), revolutii, revolte populare etc

- nerespectarea comenzilor de catre furnizori de servicii si terti.


7.7. Calitate si garantii
VG ARCHITECTURE R&D SRL respecta prevederile de garantie conform legislatiei romanesti in vigoare. Garantia se aplica conditiilor normale de utilizare si este valabila numai pentru produsele achizitionate si platite de Client de la VG ARCHITECTURE R&D SRL. Garantia presupune rambursarea valorii pentru produsele neconforme pentru care Clientul notifica societatea in scris in termenul legal.

7.8. Renuntarea la contract si returnarea produselor
7.8.1. Clientul VG ARCHITECTURE R&D SRL poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:

 • 7.8.1.1. Produsele prezinta deteriorari severe care le fac neconforme;
 • 7.8.1.2. Produsele livrate sunt diferite (specificatii, cantitate etc.) fata de comanda plasata;
 • 7.8.1.3 Clientul s-a retras din contract in termenul de 14 zile prevazut la art. 9 din OUG 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

7.8.2. VG ARCHITECTURE R&D SRL poate oferi acoperirea tuturor costurilor de livrare pentru produse returnate (atat la livrare cat si la returnare indiferent de motivul returnarii) ca si procedura de fidelizare daca se foloseste formularul mentionat la art 7.8.3 pct a) iar returul se solicita si proceseaza prin sectiunea Contul meu de pe www.uberhause.ro. In cazul in care Clientul foloseste alt curier sau alte modalitati de livrare (posta, personal) se va aplica art 13 alin 3 si art 14 din Ordonanta de Urgenta nr. 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.
7.8.3. Inainte de expirarea perioadei de retragere, Clientul informeaza VG ARCHITECTURE R&D SRL cu privire la decizia sa de retragere din contract. In acest scop, Clientul poate alege una dintre urmatoarele variante:
a) de a folosi modelul de formular de retragere disponibil pe site-ul VG ARCHITECTURE R&D SRL SRL in sectiunea Retur;
b) de a face orice alta declaratie neechivoca in care isi exprima decizia de retragere din contract.
7.8.4. Clientului care a notificat VG ARCHITECTURE R&D SRL conform art 7.8.3, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire au fost returnate sau inmanate catre VG ARCHITECTURE R&D SRL sau unei persoane autorizate de VG ARCHITECTURE R&D SRL sa receptioneze produsele (de obicei firma de curierat rapid indicata in formularul de Retur de pe www.uberhause.ro), fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat VG ARCHITECTURE R&D SRL decizia sa de retragere din contract. Termenul este respectat daca produsele sunt expediate de Client inainte de expirarea perioadei de 14 zile impachetate corespunzator pentru protejarea pe durata transportului si in ambalajul original. 
7.8.5. Clientul VG ARCHITECTURE R&D SRL nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in cazul in care cererea de returnare pentru oricare dintre situatiile prevazute in art. 7.8.1 are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 14 zile prevazute conform art 7.8.2, calculata din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat.
7.8.6. In cazul retragerii din contract a Clientului, VG ARCHITECTURE R&D SRL ii ramburseaza acestuia toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea sa. Returnarea se face numai prin transfer bancar in conturile bancare indicate de Client in format IBAN. Nu se fac returnari in numerar sau ramburs.

8. Frauda

8.1. VG ARCHITECTURE R&D SRL nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/etc.) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.
8.2. Clientul / Membrul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea catre un tert a datelor sale confidentiale.
8.3. VG ARCHITECTURE R&D SRL declina orice responsabilitate, in situatia in care un Membru/Client ar fi/este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele VG ARCHITECTURE R&D SRL.
8.4. Clientul sau Membrul va informa VG ARCHITECTURE R&D SRL asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.
8.5. VG ARCHITECTURE R&D SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice Membru/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.
8.6. Comunicarile realizate de catre VG ARCHITECTURE R&D SRL prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.
8.7. Urmatoarele scopuri vor fi considerate tentativa de fraudare a Siteului/Continutul si/sau VG ARCHITECTURE R&D SRL. VG ARCHITECTURE R&D SRL isi rezerva dreptul de a pune in miscare actiunea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):
8.7.1. de a accesa datele de orice tip ale altui Membru/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.
8.7.2. de a altera sau de a modifica continutul Siteului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre VG ARCHITECTURE R&D SRL catre Membru/Client.
8.7.3. de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul.
8.7.4. de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre VG ARCHITECTURE R&D SRL catre Membru/Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

9. Limitare de responsabilitate

9.1.VG ARCHITECTURE R&D SRL nu poate fi tinuta responsabila in niciun fel in fata niciunui Membru/Client care utilizeaza Siteul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.
9.2. In cazul in care un Membru/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre VG ARCHITECTURE R&D SRL violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii VG ARCHITECTURE R&D SRL, conform detaliilor de contact la  office@uberhause.ro, astfel incat VG ARCHITECTURE R&D SRL sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.
9.3. VG ARCHITECTURE R&D SRL nu garanteaza Membrului sau clientului acces pe site sau la serviciu, in lipsa inregistrarii de catre acesta din urma prin parcurgerea etapelor de inregistrare de pe site, si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al VG ARCHITECTURE R&D SRL.
9.4. VG ARCHITECTURE R&D SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.
9.5. VG ARCHITECTURE R&D SRL este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc (electronic, telefonic etc.), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al VG ARCHITECTURE R&D SRL, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura Membrului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.
9.6. In limita prevederilor Termeni si Conditii, operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nicio forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/colaborare/etc. care pot aparea intre client sau Membru si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului. 

10. Forta majora si cazul fortuit

10.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, niciuna din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia dintre obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.
10.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.
10.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.
10.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

10.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 10.3.

11. Litigii

11.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre VG ARCHITECTURE R&D SRL Membrului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic etc.), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile "Termeni si conditii".
11.2. Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Membru/Client si VG ARCHITECTURE R&D SRL se va rezolva pe cale amiabila.
11.3. Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Membru si VG ARCHITECTURE R&D SRL sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul VG ARCHITECTURE R&D SRL, in conformitate cu legile romane in vigoare.
11.4. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
11.5. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana. 

12. Dispozitii finale

12.1. VG ARCHITECTURE R&D SRL isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara o notificare prealabila a Membrului sau Clientului.
12.2. In limita prevederilor Termeni si Conditii, VG ARCHITECTURE R&D SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.
12.3. VG ARCHITECTURE R&D SRL isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare. 

13. Contact si alte informatii

13.1. In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu VG ARCHITECTURE R&D SRL, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0733.033.033, de Luni pana Vineri, program 10:00-19:00, sau prin email la office@uberhause.ro.

13.2. Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul www.uberhause.ro, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea SC VG ARCHITECTURE R&D SRL SRL.